Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning in de zorg
Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker nu online
 
Nu online onze nieuwe cursus Doorbraakpijn bij kanker!
Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Nieuwe Nursing Challenge 2015 is weer van start gegaan!

Maak dit jaar weer de toetsen die horen bij de Nursing Challenge 2015 en maak kans op mooie prijzen. De Nursing Challenge 2015 kan alleen gemaakt worden door abonnee's van de Nursing. Als je nog geen lid bent kun je via de site www.nursing.nl lid worden. Volg de instructies! 
 

Nieuwe online medicijnquiz is nu online beschikbaar

De nieuwe medicijnquiz van Nursing staat weer online. Dit keer gaat de quiz over psychofarmaca. Maak de toets en bekijk wat jij weet over dit onderwerp. Behaal je de toets dan krijg je 1 accreditatiepunt van de V&VN.

Let op:
Als je V&V nummer of BIG-registratienummer niet bij ons bekend is, kunnen wij met terugwerkende kracht, bij GRATIS cursussen en toetsen GEEN accreditatiepunten meer opvoeren. Tegen betaling van administratiekosten is dit eventueel wel mogelijk.

Nieuws
E-nursing heeft inmiddels meer dan 1000 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-.
 

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

Nieuwe cursus: het geven van een klinische les
Word jij ook regelmatig gevraagd om lessen te verzorgen over je vak, maar heb je geen docentenopleiding of didactische aantekening? Bij E-nursing kun je nu een eerste aanzet op het gebied van Didactiek maken door de cursus "Het geven van een klinische les" te volgen. Onderwerpen die behandeld worden:

- Opzet en inhoud van een klinische les
- Leerstijlen
- Het leerproces (geheugen en concentratie)
- Lesvoorbereiding
- Lesdoelen formuleren
- Werkvormen
- Leermiddelen
- Presenteren
- Lastige situaties
- Het groepsproces

De cursus is nu als startaanbieding te bestellen voor € 10,-! 

CRKBO:
De registratie van E-nursing als Opleidingsinstelling is vanaf 01-07-2014 opnieuw 4 jaar geldig. Dat betekent een continuering van de registratie als organisatie E-nursing in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
 
E-nursing nu ook op Facebook.
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook.  

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info

 

Cursussen van E-nursing zijn geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister van de V&VN