Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning voor verpleegkundigen

Nieuwe cursussen:
Cursustermijnen verlengd
Nursing Challenge 2015
Nursing medicijnquiz: "anti-emetica"
Syndroom van Korsakov
Geneesmiddelen bij hoesten
Cursustermijn verlengd naar 365 dagen

Vanaf vandaag hebben alle cursussen van E-nursing een cursustermijn van 365 dagen. Dit betekent dat je langer over je bestelde cursus kunt doen dan voorheen. De studietermijn voor de Nursing medicijnquiz blijft gelijk. 
 
Nursing Challenge 2015
Vanaf nu kun je de vierde en laatste toets van de Nursing Challenge maken over diabetes.
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

Nursing Challenge alleen voor Nursing abonnees
Alleen abonnees van Nursing kunnen meedoen aan de Nursing Challenge. Pak dus je abonneenummer erbij voordat je van start gaat. Je vindt deze in de brief die je bij het abonnement hebt ontvangen of op de adreswikkel waarin je het tijdschrift ontvangt.

Speciale aanbieding
Ben je geen abonnee van Nursing, maar wil je wel meedoen? Maak dan gebruik van de speciale aanbieding: voor €10,- ontvang je vier edities van Nursing, krijg je een abonneenummer van Nursing en ben je verzekerd van deelname aan de Challenge
Ga naar www.nursing.nl

Gratis Nursing medicijnquiz
De nieuwe medicijnquiz van Nursing gaat over anti-emetica. Vanaf 1 oktober staat deze medicijnquiz ook weer online bij E-nursing en kun je 1 accreditatiepunt verdienen bij het behalen van de eindtoets.
Bij deze toets kun je gebruik maken van de informatie in het vakblad Nursing.
 
Onze nieuwe cursus over het syndroom van Korsakov is nu online  
Alcoholmisbruik komt vaker voor dan gedacht wordt en kan zeker in combinatie met een slecht voedingspatroon ernstige gevolgen hebben. De laatste jaren lijkt het syndroom van Korsakov steeds vaker op jongere leeftijd voor te komen en ook steeds meer bij vrouwen. Het is daarom belangrijk dat hulpverleners alert zijn op alcoholmisbruik en dit tijdig kunnen signaleren. 
Daarnaast is het belangrijk dat hulpverleners weten welke mogelijkheden er voor begeleiding en behandeling er zijn, zoals terugvalpreventie, het aanleren van praktische vaardigheden en medicatie.
Nu tegen een startaanbieding te bestellen.
 
Mobiel skillslab nodig? 
Onlangs is door Jurrina Benjamins, docent verpleegkunde en trainer verpleegtechnische vaardigheden mobielskillslab.nl opgezet. Een ideale oplossing voor instellingen en zorgteams die geen eigen skillslab in huis hebben of voor individuele verpleegkundigen (ZZP-ers!) die op afspraak hun vaardigheden willen trainen en laten toetsen. Voor vragen en kun je contact opnemen met: info@mobielskillslab.nl Meer informatie? Kijk op: www.mobielskillslab.nl
 
Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker 
Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Facebook
E-nursing heeft inmiddels meer dan 1300 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

CRKBO:
De registratie van E-nursing als Opleidingsinstelling is vanaf 01-07-2014 opnieuw 4 jaar geldig. Dat betekent een continuering van de registratie als organisatie E-nursing in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

E-nursing nu ook op Facebook.
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook. 
 
V&VN:
E-nursing heeft instellingsaccreditatie bij het Kwaliteitsregister V&V verkregen wat betekent dat wij al onze scholingen geaccrediteerd kunnen aanbieden.


 

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info