Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning voor verpleegkundigen

Nieuwe cursussen:
Nursing medicijnquiz: "anti-emetica"
Syndroom van Korsakov
Geneesmiddelen bij hoesten
Gratis Nursing medicijnquiz

De nieuwe medicijnquiz van Nursing gaat over anti-emetica. Vanaf 1 oktober staat deze medicijnquiz ook weer online bij E-nursing en kun je 1 accreditatiepunt verdienen bij het behalen van de eindtoets.
Bij deze toets kun je gebruik maken van de informatie in het vakblad Nursing.
 
Onze nieuwe cursus over het syndroom van Korsakov is nu online 
 
Alcoholmisbruik komt vaker voor dan gedacht wordt en kan zeker in combinatie met een slecht voedingspatroon ernstige gevolgen hebben. De laatste jaren lijkt het syndroom van Korsakov steeds vaker op jongere leeftijd voor te komen en ook steeds meer bij vrouwen. Het is daarom belangrijk dat hulpverleners alert zijn op alcoholmisbruik en dit tijdig kunnen signaleren. 
Daarnaast is het belangrijk dat hulpverleners weten welke mogelijkheden er voor begeleiding en behandeling er zijn, zoals terugvalpreventie, het aanleren van praktische vaardigheden en medicatie.
Nu tegen een startaanbieding te bestellen.
 
Mobiel skillslab nodig?
 
Onlangs is door Jurrina Benjamins, docent verpleegkunde en trainer verpleegtechnische vaardigheden mobielskillslab.nl opgezet. Een ideale oplossing voor instellingen en zorgteams die geen eigen skillslab in huis hebben of voor individuele verpleegkundigen (ZZP-ers!) die op afspraak hun vaardigheden willen trainen en laten toetsen. Voor vragen en kun je contact opnemen met: info@mobielskillslab.nl Meer informatie? Kijk op: www.mobielskillslab.nl
 
Houd je kennis up-to-date en doe mee met de Nursing Challenge 2015! 

Ieder jaar organiseert Nursing, in samenwerking met E-Nursing, de Nursing Challenge. De Challenge bestaat uit 4 e-learnings waar jij, als abonnee van Nursing, 8 accreditatiepunten mee kan verdienen. Dit zijn dus 2 punten per 
e-learning. In april is de eerste e-learning over wondzorg online verschijnen. Dit zal gevolgd worden door de e-learnings over oncologie (mei), hygiëne & infectiepreventie (juli) en diabetes (oktober).

Ben je geen abonnee van Nursing, maar wil je wel meedoen? Maak dan gebruik van de speciale aanbieding: voor €10,- ontvang je vier edities van Nursing, krijg je een abonneenummer van Nursing en ben je verzekerd van deelname aan de Challenge.
Kijk snel op : http://www.nursing.nl/nursing-challenge/
 
Nieuwe online medicijnquiz is nu online beschikbaar. Let op:

Als je V&V nummer of BIG-registratienummer niet bij ons bekend is, kunnen wij met terugwerkende kracht, bij GRATIS cursussen en toetsen GEEN accreditatiepunten meer opvoeren. Tegen betaling van administratiekosten is dit eventueel wel mogelijk.

Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker
 

Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Nursing Challenge 2015 is weer van start gegaan!

Maak dit jaar weer de toetsen die horen bij de Nursing Challenge 2015 en maak kans op mooie prijzen. De Nursing Challenge 2015 kan alleen gemaakt worden door abonnee's van de Nursing. Als je nog geen lid bent kun je via de site www.nursing.nl lid worden. Volg de instructies!
 

Facebook

E-nursing heeft inmiddels meer dan 1200 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-.

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

- Opzet en inhoud van een klinische les
- Leerstijlen
- Het leerproces (geheugen en concentratie)
- Lesvoorbereiding
- Lesdoelen formuleren
- Werkvormen
- Leermiddelen
- Presenteren
- Lastige situaties
- Het groepsproces

CRKBO:
De registratie van E-nursing als Opleidingsinstelling is vanaf 01-07-2014 opnieuw 4 jaar geldig. Dat betekent een continuering van de registratie als organisatie E-nursing in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
 
E-nursing nu ook op Facebook.
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook. 
 
V&VN:
E-nursing heeft instellingsaccreditatie bij het Kwaliteitsregister V&V verkregen wat betekent dat wij al onze scholingen geaccrediteerd kunnen aanbieden.


 

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info