Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning voor verpleegkundigen

Nieuws:
Zomeractie postoperatieve pijn cursus
Oude medicijnquizen nu ook tegen kleine vergoeding te maken
Nursing medicijnquiz: "NSAID's"
Nursing Challenge 2016
Zomeractie postoperatieve pijn cursus
Onze cursus postoperatieve pijnbestrijding heeft onlangs een update gehad. De laatste weetjes rondom postoperatieve pijnbestrijding komen aan bod. Nu speciaal in de aanbieding voor maar €75,- in plaats van €150,-. Deze cursus is een must voor alle verpleegkundigen die werken in een ziekenhuis! De cursus wordt zelfs als basis gebruikt bij de opleiding tot pijnconsulent.
Bestel dus snel want voor je het weet is de aanbieding over.
Nu voor de aanbieding van €75,- in plaats van €150,-  (12 accreditatiepunten)
 
Gratis Nursing medicijnquiz NSAID's
De nieuwe medicijnquiz van Nursing gaat over NSAID's. Vanaf 1 juni staat deze medicijnquiz ook weer online bij E-nursing en kun je 1 accreditatiepunt verdienen bij het behalen van de eindtoets.
Bij deze toets kun je gebruik maken van de informatie in het vakblad Nursing.
 
Oude medicijnquizzen nu ook tegen kleine vergoeding opnieuw te maken
We kregen veel vragen of de oude medicijnquizzen die niet meer online stonden opnieuw gemaakt konden worden. We hebben daarop besloten de medicijnquizzen een update te geven zodat de informatie weer up-to-date is en dat de quizzen tegen een kleine vergoeding weer gemaakt kunnen worden. Ook nu krijg je weer accreditatiepunten als je de eindtoets met goed resultaat behaald hebt.
 
Nursing Challenge 2016
In 2016 vind je in vier edities (februari, mei, september, december) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen heb je nodig bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge. Daarbij ontvangt iedere deelnemer voor iedere goed voltooide toets 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V.
De eerste toets gaat over Palliatieve zorg.
  
Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker 
Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Facebook
E-nursing heeft inmiddels meer dan 1750 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

CRKBO:
De registratie van E-nursing als Opleidingsinstelling is vanaf 01-07-2014 opnieuw 4 jaar geldig. Dat betekent een continuering van de registratie als organisatie E-nursing in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

E-nursing nu ook op Facebook.
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook. 
 
V&VN:
E-nursing heeft instellingsaccreditatie bij het Kwaliteitsregister V&V verkregen wat betekent dat wij al onze scholingen geaccrediteerd kunnen aanbieden.


 

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info