Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning voor verpleegkundigen

Nieuws:
Nieuwe cursusprijzen
Cursustermijnen verlengd
Nursing medicijnquiz: "rekenen met pijnmedicatie"

Nieuwe cursusprijzen
Vanaf februari 2016 gelden er nieuwe prijzen voor de cursussen van E-nursing. Bestel dus nog snel een cursus tegen het oude goedkopere tarief!

Cursustermijn verlengd naar 365 dagen
Alle cursussen van E-nursing hebben een cursustermijn van 365 dagen. Dit betekent dat je langer over je bestelde cursus kunt doen dan voorheen. De studietermijn voor de Nursing medicijnquiz blijft gelijk. 
 
Gratis Nursing medicijnquiz 
De nieuwe medicijnquiz van Nursing gaat over rekenen met pijnmedicatie. Vanaf 1 januari staat deze medicijnquiz ook weer online bij E-nursing en kun je 1 accreditatiepunt verdienen bij het behalen van de eindtoets.
Bij deze toets kun je gebruik maken van de informatie in het vakblad Nursing.
 
Mobiel skillslab nodig? 
Onlangs is door Jurrina Benjamins, docent verpleegkunde en trainer verpleegtechnische vaardigheden mobielskillslab.nl opgezet. Een ideale oplossing voor instellingen en zorgteams die geen eigen skillslab in huis hebben of voor individuele verpleegkundigen (ZZP-ers!) die op afspraak hun vaardigheden willen trainen en laten toetsen. Voor vragen en kun je contact opnemen met: info@mobielskillslab.nl Meer informatie? Kijk op: www.mobielskillslab.nl
 
Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker 
Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Facebook
E-nursing heeft inmiddels meer dan 1300 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

CRKBO:
De registratie van E-nursing als Opleidingsinstelling is vanaf 01-07-2014 opnieuw 4 jaar geldig. Dat betekent een continuering van de registratie als organisatie E-nursing in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

E-nursing nu ook op Facebook.
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook. 
 
V&VN:
E-nursing heeft instellingsaccreditatie bij het Kwaliteitsregister V&V verkregen wat betekent dat wij al onze scholingen geaccrediteerd kunnen aanbieden.


 

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info