Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

Wat zeggen onze klanten

Reacties van klanten van E-nursing

Wilco van Genderen, anesthesioloog en pijnspecialist DC kliniek Alkmaar over de cursus pijnbestrijding van E-nursing: "Ongelofelijk, maar waar; tot voor kort waren er in Nederland voor verpleegkundigen geen opleidingen op het gebied van acute en postoperatieve pijnbestrijding. Tijdens de basisopleidingen voor verpleegkundigen en verzorgenden wordt schandalig weinig kennis meegegeven over pijnbestrijding. E-nursing is er in geslaagd voor verpleegkundigen en verzorgenden een begrijpelijke cursus neer te zetten die direct in de praktijk toepasbaar is. Ik raad verpleegkundigen en verzorgenden van Nederland aan deze cursus te volgen!"  

Sandra Peters, nurse practitioner in opleiding wijkverpleging (stichting wit-gele kruis Prinses Margriet) Curacao
Ik vond de cursus Pijn bij kanker erg leerzaam en heb gemerkt dat ik al direct de  theorie in de praktijk kon toepassen. Ik heb door de cursus meer inzicht gekregen hoe ik de patient met pijn kan ondersteunen en hoe ik een vraag over medicatie bij de arts neer kan leggen. Ik heb er in het totaal denk ik 8 uur over gedaan. Het was een hoog tempo daar ik erg leergierig ben en natuurlijk dit item helemaal in mijn "straatje" past. De cursus is wat mij betreft zeker aan te bevelen bij mijn werkgever. Voor mij is dit de basis voor mijn verdere specialisatie met betrekking tot  mijn studie, daar jullie helemaal in deze materie thuis zijn zou ik jullie graag terzijnertijd willen inroepen.

Remco Visser, Verpleegkundige Thuiszorg het Friese Land:
Geweldig zo aan scholing te kunnen doen, temeer ik op het eiland Ameland woon en werk.

Antoinette Hennevanger, kinderverpleegkundige
Ik heb bij jullie de fantastische cursus pijn bij kinderen gevolgd. Ik heb er nu al profijt van in mijn werk!
pijnmeter


Rianne van Boekel, verpleegkundig consulent pijn van het UMC St. Radboud te Nijmegen over de cursus pijnbestrijding van E-nursing:
 "als voorzitter van de werkgroep acute en postoperatieve pijnbestrijding van de LVP (Landelijke Vereniging van Pijnverpleegkundigen) kan ik de cursussen van E-nursing van harte aanbevelen. De pijncursussen komen aan alle belangrijke opleidingspunten van de IASP (International Association for the Study of Pain) en de aanbevelingen van het CBO (Verpleegkunde en pijn) tegemoet!"

De heer Paul van N., Recovery verpleegkundige Algemeen ziekenhuis
"E-nursing, ik heb de introductiecursus gevolgd. Het onderwerp boeit me wel, heb deze cursus met plezier gedaan. Zeker ook wetenswaardig".
Groeten Paul

Gwen Kouffeld, thuiszorg verpleegkundige
"Ik ben inderdaad heftig bezig met de cursus en deze bevalt me prima. Geweldig en ik geniet er erg van. Deed twee toetsen - de eerste was fity-fifty, de tweede van de 5 vragen, 4 goed.
Ik ben werkzaam in de thuiszorg als verpleegkundige en moet dus nogal wat schipperen met mijn tijd, echter, onze Nederlandse Wetgeving (BIG) eist van ons, dat we up to date zijn. Vandaar dat ik met deze cursus begonnen ben- en waarschijnlijk zal dit niet de laatste zijn. Ik hoop het in de ''voorspelde'' 3 maanden te kunnen afronden. Dit ligt zeer aan de studietijd die ik kan inplannen.
Gezien mijn voorkennis, komt er veel weer naar boven! - en krijg heimwee naar mijn opleidingstijd! Dank voor de aanbieding voor de vele mogelijkheden om via E-nursing te kunnen studeren! 
Een hartelijke groet van een enthousiaste leerling."

Janneke Haverkamp, HBO-verpleegkundige, cursist introductie pijn en pijnbestrijding en verwijderen epiduraal katheter
"Zo ik heb net ook de toets voor het verwijderen van een epiduraal catheter afgesloten. Ik vond het echt een goede toets, erg veel goede informatie en ook zaken waar je echt specifiek als verpleegkundige wat aan hebt. Bijv. dat lijstje
met soorten antistolling en op wat voor specifieke zaken je moet letten (geen andere opoiden naast epiduraal).
Ik vind dat mijn kennis nu echt een stuk verbreed is op dit gebied, en merk dat ik nu ook beter zaken kan plaatsen na wat ik allemaal gezien heb ik mijn stage."

"Ik vind deze manier van leren erg fijn, en raad het zeker aan meer instellingen/ verpleegkundigen aan om te doen. Ik liep mijn eindstage in het Jeroen Bosch ziekenhuis en daar moesten eerst alle verpleegkundige een curcus/ les volgen voordat ze mochten werken met epidurale pijnbestrijding, voor hen zou deze manier van lesgeven een ideale manier zijn, althans m.i. Het kost relatief toch niet zo heel veel tijd, je kunt het op je gemak doen, en het kan thuis. Lijkt me aantrekkelijk!!!
Groetjes Janneke
Epiduraal afplakken

Agma van H.
De gratis cursus van E-nursing zijn actueel en van goede kwaliteit. Ik blijf Uw aanbod volgen.

Petri B.
Leuk om ook via internet deel te nemen aan cursussen. Diegene die niet in de gelegenheid zijn deze in de praktijk te volgen, kunnen hiermee toch hun kennis opvijzelen.

J. Groote
Dit was net de 1e keer dat ik mee deed aan een cursus. Vast nog wel eens! 

Coby van G.
Ik vind het een verrijking, zeker omdat ik de cursus kan volgen wanneer het mij uitkomt.

Janneke T.
Goed en leerzaam! kost relatief weinig tijd...omdat je het zelf kunt inplannen. Pagina makkelijk te hanteren. Ga zo door!

Marjan V.
De cursussen zijn erg leerzaam.Het is goed om bepaalde onderwerpen nog eens goed te verdiepen.
E-nursing dankt iedereen voor de spontane reacties!

Marjolein B.
leuk opgezet, makkelijk mee te werken. Als het cursusaanbod nog uitgebreider wordt, jullie meer bekendheid geven aan het leren via e-nursing bijv. op symposia te staan etc. Denk ik dat veel collegae, mede gezien de prijzen voor de cursussen en de evt. inschrijving in het register van de v en vn graag gebruik zullen maken van dit fenomeen! Echt hartstikke leuk! Heel veel succes!! Ik hoop in de toekomst veel cursussen bij u te kunnen doen! Vriendelijke groet, Marjolein Bosman

Martha Maris, pijnverpleegkundige in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem over de cursus Postoperatieve pijnbestrijding:
"Ik vind de cursus heel volledig en supergoed uitgewerkt. De teksten zijn heel duidelijk en goed leesbaar en wat ik vooral goed vind, is dat het zo specifiek gericht is op het verpleegkundig proces. Ik heb echt hard nagedacht (en nee, dat deed geen pijn:-)) en kan niet bedenken wat in deze cursus met basiskennis over postoperatieve pijn ontbreekt.
 
Ik ga morgen beginnen aan de epiduraalcursus!
Groet en tot ziens!
 
Martha
Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info

 

- advertentie -

Medivice