Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

Veelgestelde vragen

We hebben voor u de veelgestelde vragen op een rij gezet.

Heeft u een andere vraag, stuurt u ons dan een mail, wij reageren dan binnen een werkdag: info@nursing.nl  . 

Ik heb een betaling gedaan via IDeal maar kan niet starten.
Sommige banken hebben problemen met de IDeal-betalingen. Geen probleem. Neem contact op met info@e-nursing.nl en we zoeken het voor u uit. We activeren dan zo snel als mogelijk de cursus voor u.

Ik heb een vraag over het V&V kwaliteitsregister.
Heeft u een vraag over het V&V kwaliteitsregister klik dan op de link V&V Kwaliteitsregister links op deze pagina. Veel gestelde vragen worden hier besproken.

Ik heb betaald met i-DEAL, maar de cursus wordt niet direct geactiveerd.

Neem direct contact op met ons, dan activeren wij de cursus handmatig voor u. Mogelijk is er een storing in het i-DEAL systeem dat zorgt voor vertraging.

Waar moet mijn computer aan voldoen?   
Een computer met webbrowser en internetaansluiting is voldoende om aan de slag te gaan met cursussen van E-nursing. Er hoeft dus geen ingewikkelde software te worden geïnstalleerd om te kunnen beginnen.   

Heb ik een snelle verbinding nodig?  
Dit is in eerste instantie niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. U volgt de cursus online en bij sommige van deze cursussen kan gebruik worden gemaakt van multimedia (afbeeldingen, video, geluid). Een breedbandverbinding zorgt voor snellere toegang tot deze bronnen.

Zijn alle cursussen van E-nursing geaccrediteerd?
Alle cursussen van E-nursing zijn geaccrediteerd of er is accreditatie (of goedkeuring van betreffende beroepsvereniging) aangevraagd.

Is er begeleiding bij de cursus?   
De cursussen zijn zodanig opgezet dat met zelfstudie alle stof kan worden doorlopen. Omdat er in de cursussen opdrachten, oefeningen en toetsen zijn opgenomen, kunt u uw kennis en inzicht zelf controleren en zo nodig stof herhalen. Zijn er desondanks toch nog onduidelijkheden, dan kan altijd contact worden opgenomen met E-nursing en krijgt u individuele uitleg.

Houdt de cursus bij waar ik ben gebleven?
In onze leeromgeving kunt u uw voortgang bijhouden aan de hand van wel en niet voltooide tussentoetsen. Tijdens het maken van toetsen houdt het systeem bij waar u bent gebleven. U kunt dus tussentijds stoppen en later rustig verder gaan waar u gebleven was.

Kan ik de cursus printen? 
Ja, dat kan. Met de printknop onderaan paragrafen kan de tekst worden uitgeprint. Onze teksten worden standaard in zwart-wit geprint om u inkt te besparen.
     
Hoelang kan ik over de cursus doen?   
Afhankelijk van de cursus krijgt u een tot zes maanden toegang tot de cursus. U hebt dus alle tijd om alle lessen in uw eigen tempo door te nemen. Afhankelijk van uw voorkennis kunt u binnen een week tot enkele maanden de cursus afronden. Omdat de cursus langer open staat dan u meestal nodig hebt, kunt u later nog eens rustig terugkijken of specifieke onderdelen opzoeken.
     
Waarom is de cursus aangepast? 
Zo houden we de cursus up-to-date. Doordat de cursus via internet wordt aangeboden, kunnen we hem aan de laatste ontwikkelingen aanpassen. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe inzichten op het gebied van pijnbestrijding of nieuwe ontwikkelingen in de stomazorg? Dan voegen wij die meteen aan de cursus toe.  

Ik heb de eindtoets niet gehaald en mijn toetspogingen zijn op, wat nu?
Neem contact op met E-nursing via info@e-nursing.nl .

De juiste antwoorden op de toetsvragen worden achteraf niet aangegeven, waarom is dat?
Bij het systeem van e-learning is alle informatie steeds laagdrempelig beschikbaar, ook tijdens het maken van de toets. Om cursisten te blijven uitnodigen actief met de stof bezig te zijn worden de juiste antwoorden bij de eindtoets niet aangegeven.
Indien nodig kan altijd contact worden opgenomen met E-nursing voor overleg over vragen en antwoorden, u krijgt dan altijd dezelfde dag nog reactie en indien nodig begeleiding.

Ik heb de eindtoets niet gehaald, wat moet ik doen?
U krijgt per cursus twee pogingen om de eindtoets te halen. Na twee keer een onvoldoende resultaat raden wij u aan contact op te nemen met info@e-nursing.nl Gezamenlijk met E-nursing wordt uw leer proces geevalueerd en kan een afspraak worden gemaakt over het verkrijgen van een nieuwe toetspoging.

Ik heb de eindtoets behaald, wanneer ontvang ik mijn certificaat?
U ontvangt geen papieren certificaat thuis na het behalen van uw eindtoets. U kunt zelf thuis uw certificaat uitprinten of opslaan in uw portfolio. U kunt uw certificaat uitprinten in de leeromgeving onder het tabblad "certificaat".

Op het certificaat staan (nog) niet al mijn juiste gegevens.
U kunt uw eigen gegevens aanpassen bij het tabblad "mijn gegevens".  De eerste keer, na het veranderen van uw gegevens, zou het voor kunnen komen dat uw gegevens nog niet goed op uw certificaat terecht zijn gekomen. Na opnieuw inloggen is dit probleem meestal verholpen. Mocht dit probleem blijven bestaan neem dan contact op met onze klantenservice via info@e-nursing.nl

Onze instelling wil een bestaande cursus online aanbieden, kan E-nursing hierbij hulp bieden?
Ja, E-nursing kan in korte tijd en op maat bestaande cursussen omzetten in cursussen online. Ook kunnen instellingen in bestaande cursussen protocollen of voorbeelden laten opnemen in overleg met E-nursing zodat de cursussen nog meer op maat zijn.
Neem contact op met E-nursing voor overleg over de mogelijkheden.

Ik ben zelf inhoudsdeskundig op een bepaald gebied en heb zelf een cursus geschreven. Kan E-nursing gebruik maken van deze kennis?
Natuurlijk. E-nursing vindt het belangrijk dat kennis en kunde van verpleegkundigen uit de praktijk wordt verspreid. E-nursing komt graag met u in contact om samen een online cursus te ontwikkelen. Neem contact op met E-nursing voor de regelingen en voorwaarden.   
        
Mijn vraag staat er niet bij!
Neem contact op met: info@e-nursing.nl of kijk bij "aanmelden en betalen" over veelgestelde vragen over inloggen en betalen.

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info