Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

VMS-veiligheid

VMS-veiligheidsprogramma zorg 

Ziekenhuizen zijn sterk gemotiveerd om onnodige pijn bij patiënten te voorkomen. Het bewustzijn dat er veel te verbeteren is, groeit.

Tweederde van de patiënten in ziekenhuizen ervaart pijn.
Onderzoek laat zien dat 40-75% van de patiënten matige tot ernstige pijn (pijnscore 3 of 4) aangeeft in de postoperatieve fase.

Pijn is een van de meest voorkomende reden voor een bezoek aan de SEH. Tussen de 50 en 80% van de patiënten op de SEH heeft matige tot ernstige pijn.
Van de patiënten met kanker heeft een kwart matige tot ernstige pijn. Uit onderzoek blijkt dat pijn nog steeds te weinig herkend en behandeld wordt.
Het VMS Veiligheidsprogramma is in het leven geroepen om de vermijdbare schade in ziekenhuizen fors terug te dringen.

Inmiddels hebben 94 ziekenhuizen zich verbonden aan het VMS Veiligheidsprogramma dat een initiatief is van NVZ vereniging van ziekenhuizen (NVZ), Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), Orde van Medisch Specialisten (Orde), Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV) en Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).

Cursussen van E-nursing worden geadviseerd door het expertteam van het VMS veiligheidsprogramma.

Speciaal voor ziekenhuizen stelt E-nursing een VMS Pijn-pakket samen.
E-nursing heeft E-learning cursussen voor alle verpleegkundigen van uw ziekenhuis gericht op de dagelijkse praktijk. Daarnaast uitgebreidere cursussen voor de aandachtvelders, teamleiders, opleiders, praktijkcoördinatoren en stafverpleegkundigen. Daarnaast bieden wij bij afname van dit pakket voor uw ziekenhuis workshops aan door "leaders-in-nursing" als het gaat om pijnbestrijding.
Heeft u interesse in dit pakket, neem dan contact op met ons kantoor via info@e-nursing.nl
Wij gaan dan graag met u in overleg over de mogelijkheden voor uw ziekenhuis!

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info