Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

V&V Kwaliteitsregister

Na het behalen van de cursus voert E-nursing uw accreditatiepunten op in het V&V Kwaliteitsregister.

Hieronder leest u veel gestelde vragen hierover.
Staat uw vraag er niet bij neem dan contact op met info@e-nursing.nl

Veel gestelde vragen:

Mijn deelname aan een E-nursing cursus staat niet in het Kwaliteitsregister opgevoerd:
 
U hoeft tegenwoordig niet meer zelf uw deelname op te voeren in het V&V Kwaliteitsregister. E-nursing doet dit voor u. Het uploaden van uw gegevens naar het register gebeurt maandelijks. Mochten uw gegevens na 6 weken nog niet verwerkt zijn in het V&V kwaliteitsregister neem dan contact op met info@e-nursing.nl

Mijn certificaat datum komt niet overeen met de datum die in het V&V kwaliteitsregister staat.

Doordat E-nursing na het behalen van een certificaat maandelijks de gegevens upload naar het V&V kwaliteitsregister kan het voorkomen dat de datum van behalen van de eindtoets (certificaat) en registratiedatum in het register verschillen. Dit heeft geen invloed op de geldigheid van uw certificaat. Het bewijs dat E-nursing uw deelname aan de cursus heeft opgevoerd in het kwaliteitsregister is voldoende.

Ik heb al een aantal cursussen gevolgd bij E-nursing maar ben nog niet geregistreerd bij het Kwaliteitsregister. Ik ga me binnenkort wel registreren. Hoe kan ik de behaalde punten in het register krijgen.

Voor 1 september 2012 kon iedere cursist zijn/haar punten zelf bijschrijven in het register. Dit was de verantwoordelijkheid van de cursist zelf. Na deze datum is deze registratie overgegaan naar de aanbiedende instantie (E-nursing). Helaas kunnen de behaalde punten voor deze datum niet automatisch ge-upload worden naar het V&V Kwaliteitsregister. Als extra dienstverlening biedt E-nursing haar cursisten de mogelijkheid om tegen administratiekosten (€5,- per cursus) de cursus alsnog op te voeren. Uw certificaatdatum (behalen van de cursus) mag niet ouder dan 1 jaar zijn.
Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid neem dan contact op met info@e-nursing.nl o.v.v. bijschrijven punten V&V kwaliteitsregister. U krijgt de betalingsinstructies dan thuisgestuurd.

Ik heb wel een BIG-registernummer maar ben (nog) niet geregistreerd in het V&V register.

Als u wel een BIG-register nummer heeft maar niet bent ingeschreven bij het V&V kwaliteitsregister of ander bij PE-online aangesloten beroepsregister kan E-nursing helaas uw punten niet opvoeren.

Uit hoeveel cijfers bestaat mijn BIG-registernummer? 

Zorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie verleent duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Een BIG-registernummer bestaat uit 11 cijfers. Het BIG-registernummer heeft u uitgereikt gekregen bij inschrijving in het BIG-register. Dit register kunt u raadplegen via www.bigregister.nl

Ik heb wel een V&V relatienummer maar sta niet in het kwaliteitsregister

In het V&V kwaliteitsregister kunnen alleen verpleegkundigen en verzorgenden zich inschrijven. Bent u zorgprofessional en wel lid van een V&V afdeling (bijvoorbeeld pijnverpleegkundigen) maar bent u geen verpleegkundige of verzorgende dan kunt u zich wel inschrijven in het register zorgprofessional of mogelijk bij uw eigen beroepsvereniging.

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info