Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

E-learning in de zorg

Nieuws:
Medicijnquizen nu ook tegen kleine vergoeding te maken
Medicijnquizzen nu ook tegen kleine vergoeding opnieuw te maken
We kregen veel vragen of de oude medicijnquizzen die niet meer online stonden opnieuw gemaakt konden worden. We hebben daarop besloten de medicijnquizzen een update te geven zodat de informatie weer up-to-date is en dat de quizzen tegen een kleine vergoeding weer gemaakt kunnen worden. Ook nu krijg je weer accreditatiepunten als je de eindtoets met goed resultaat behaald hebt.
 
Gratis cursus Doorbraakpijn bij kanker 
Pijn bij kanker is een veel voorkomend symptoom. Het is één van de meest gevreesde symptomen en vormt binnen de zorg voor deze patiënten nog steeds een substantieel probleem. Het belang van pijn als een symptoom van kanker mag dan ook niet worden onderschat. Het is belangrijk om pijn adequaat te behandelen, om zo de kwaliteit van leven van mensen die aan pijn lijden te behouden of te verhogen.
In deze E-learning cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de farmacologische behandeling van doorbraakpijn bij kanker. 
 
Facebook
E-nursing heeft inmiddels meer dan 1900 FACEBOOK vrienden. Meld je ook aan als VRIEND of LIKE ons en maak kans op een van de 10 cursuspakketten t.w.v. €150,-

Nieuwsbrief
Ook in onze nieuwsbrief weer een Kennisflits, met dit keer informatie uit de cursus Veilig werken met medicatie. Ontvang je de nieuwsbrief niet (meer)? Stuur dan even een mail naar info@e-nursing.nl.

E-nursing nu ook op Facebook.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste cursussen via Facebook. 
 
V&VN:
E-nursing heeft instellingsaccreditatie bij het Kwaliteitsregister V&V verkregen wat betekent dat wij al onze scholingen geaccrediteerd kunnen aanbieden.

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info