Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuwe cursist?

Voor werkgevers

Direct inloggen met uw werkgeversinlogcode

U betaalt alleen de cursus, niet het systeem.

Wilt u een efficiënt en effectief scholingsbeleid?
E-nursing denkt graag met u mee bij de aanpak van scholingsvraagstukken. Bij ons staan wensen, behoeften en ontwikkelingen van de instelling centraal zodat een programma op maat geleverd kan worden of een bestaand pakket naar keuze gekozen kan worden. 
Bestaande cursussen zijn door experts ontwikkeld en beoordeeld, waarbij E-nursing altijd verder gaat dan alleen het aanleren van het "kunstje". Afhankelijk van het onderwerp wordt ook veel aandacht besteed aan complicaties en bijwerkingen (voorbehouden handelingen) of aan implementatie (Acute Pijn Service, VMS Veiligheid, werken met een protocol).

E-nursing: online cursussen
Als u als werkgever ervoor kiest uw medewerkers te laten scholen via E-nursing, dan is de procedure verder heel simpel. U krijgt uw eigen code waarmee uw medewerkers op de werkplek of gewoon thuis kunnen inloggen op het leersysteem van E-nursing. In de digitale leeromgeving kunnen zij nu de gewenste cursus volgen. Er hoeft geen extra software te worden geinstalleerd: een PC met internetaansluiting is voldoende.

Scholing bij E-nursing: gemakkelijk en voordelig
Uw werknemers worden geschoold en alle bijkomende zaken zoals administratie en systeembeheer worden u uit handen genomen. Gemakkelijker kan bijna niet. Bovendien betaalt u alleen voor de afgenomen cursussen en niet voor het e-learningsysteem.

Kennis toetsen 
Wij kunnen indien gewenst vooraf uw medewerkers toetsen en testen op bestaande kennis en eventueel kennistekort. Medewerkers hoeven dan alleen bijscholing te volgen indien dat nodig is. 

Voortgang van uw werknemers
Als werkgever kunt u via het werkgeversportal van E-nursing de voortgang van afgenomen cursussen zien. Voortgang wordt bijgehouden door middel van gemaakte tussentoetsen en een eindtoets. Vraag naar de mogelijkheden.
Overigens zijn onze cursussen ook geschikt voor herintreders, uitzendkrachten en nieuw gediplomeerde verpleegkundigen of verpleegkundigen in opleiding.

Graag verzorgen wij voor u een offerte op maat, u kunt contact opnemen via info@e-nursing.nl.

scripting & design by Adecon

Pagina-afbeelding

- keurmerk -

onze vermelding op www.keurmerk.info